Meniu
Coșul tău

Despre Noi

Înființată în anul 2010, de Diószegi Tibor, având o experiență de 10 ani în importul și comercializarea cărnii, Gusturi Boierești rămâne consecvent misiunii de a-și face clienții fericiți cu produse de calitate. Producem si distribuim preparate din carne la cele mai înalte standarde de calitate, igienă și securitate alimentară.Propunem o gamă variată de preparate din carne de porc, de bovine și ovine, rață și gâscă, si de vânat cu conținut crescut de carne și ingrediente naturale, preparate după rețete ungurești si românești.

Produsele sunt pastrate la temperaturi care conserva calitatea cărnii iar gustul este cel al produsului realizat in casă. Vă propunem o nouă abordare a preparatelor ungurești și românești din carne, cu gust desăvârșit care vă vor încânta papilele gustative.

 

Obiectivul nostru este de a oferi o gamă largă de produse de calitate pentru clienții și partenerii noștri.

Degustați produsele Gusturi Boierești și cu siguranță vă veți face o obișnuință din acest lucru, având încredere în deviza firmei: prospețime si calitate.

Acum mai repede pe masa dumneavoastră prin achiziționarea produselor din magazinul nostru online.

 

De la înfiinţarea firmei și până in prezent produsele au fost și sunt solicitate de firme specializate în comercializarea acestor produse, din întreaga ţară, având magazine de desfacere în următoarele orașe:


Sf. Gheorghe - Piața Centrală

Făgăraș - Str. Doamna Stanca corp 1, Bl 1, Spatiu Comercial

București - str Str. Ziduri Mosi Nr. 4

Buzău - Str. Lt Ion Godeanu Piata Nini

Brașov :

  • Piata Astra - Str. Jupiter Nr. 1
  • Dacia - Strada Prahova  Nr. 5

 

Ne bucurăm de orice sugestie din partea dumneavoastră, împărtășim valori ca profesionalism, empatie și devotament

 și suntem deschiși pentru noi parteneriate cu principii similare.