Meniu
Coșul tău

Specialitati crude - uscate

Specialitati crude - uscate

În categoria noastră de specialități crud-uscate, vei găsi o selecție de produse cu gusturi și arome distincte, pregătite prin metode tradiționale de uscare. Aceste delicatese, de la Afumătura Ardelenescă până la Ciolan Presat, ideale pentru platouri de antreuri, sărbători speciale sau ca un răsfăț de zi cu zi.

Ingrediente: piept de porc dezosat,sare, condimente naturală, dextroză, antioxidanţi (izoascorbat de sodiu), conservanţi (nitrit de sodiu). Origine piept de porc dezosat: din UE. Produs în România...
39,00Lei /kg
Fără TVA:39,00Lei /kg
Ingrediente: ceafă de porc (100%), dextroză, arome, sare, fibră vegetală alimentară (bambus), dextroza, conservanți: nitrat de sodiu (1,50%), nitrit de sodiu (1,50%).Locul de origine ceafă de porc: din UE. Produs în România...
65,00Lei /kg
Fără TVA:65,00Lei /kg
Ingrediente: Ceafă porc,sare, condimente naturală ,dextroză, antioxidanţi E316,conservanţi nitrit sodium..
46,90Lei /kg
Fără TVA:46,90Lei /kg
Ingrediente: Ciolan porc cu os, sare, nitrit sodium, fum natural..
30,90Lei /kg
Fără TVA:30,90Lei /kg
Ingrediente: Ciolan porc cu os, sare, nitrit sodium, fum natural..
36,40Lei /kg
Fără TVA:36,40Lei /kg
Ingrediente: ciolan de porc dezosat (origine din UE), apă, sare,  zaharuri (glucoza, dextroza),proteiria animala de porc, zahar, ștabilizatori (trifosfați, acetat de sodiu), agenți de îngroșare(Alga Eucheuma prelucrata), extracte de condimente, fibre, extract de drojdie, antioxidanți(ascor..
44,00Lei /kg
Fără TVA:44,00Lei /kg
Coastele afumate reprezintă un festin culinar desprins din povești gastronomice, o simfonie a aromelor care te captivează încă de la prima întâlnire vizuală. Cu o tentantă nuanță de maro auriu, coastele își dezvăluie măiestria în arta afumării, îmbrățișând cu pasiune fiecare fibră a lor într-un dans..
32,00Lei /kg
Fără TVA:32,00Lei /kg
Ingrediente: apă, slănină de porc, carne de pui(22%), piept de pui(15%), amidon modificatdin cartofi, sare amestec, ștabilizatori  (di-polifosfați de sodiu și potasiu),potențiator de aromă(glutamat de sodiu), lactoză, antioxidanți(acid ascorbic, izoascorbat de sodiu),arome, proteină v..
46,50Lei /kg
Fără TVA:46,50Lei /kg
Ingrediente: pulpă de porc (85%), sare, trifosfat pentasodic, caragenan, izolat de soia, maltodextrina, acetat de sodiu, glutamat de sodiu, acid ascorbic, citrat de sodiu, extract de condimente, conservant: nitrit de sodiu. Locul de origine pulpă de porc : din UE.Membrană celulozică necomestibi..
43,00Lei /kg
Fără TVA:43,00Lei /kg
Ingrediente: pulpă de porc mangalița (85%), sare, trifosfat pentasodic, caragenan, izolat de soia, maltodextrina, acetat de sodiu, glutamat de sodiu, acid ascorbic, citrat de sodiu, extract de condimente, conservant: nitrit de sodiu. Locul de origine pulpă de porc mangalița: din UE.Membrană celulozi..
48,00Lei /kg
Fără TVA:48,00Lei /kg
Ingrediente: slănină mangaliţa fără piele, untură mangaliţă..
11,50Lei /buc
Fără TVA:11,50Lei /buc
Ingrediente : slănină fără piele,lapte,sareAlergeni : LAPTE..
10,50Lei /buc
Fără TVA:10,50Lei /buc
Afişare 1 - 12 din 35 (3 pagini)