Meniu
Coșul tău

Termeni și condiții site

ELEMENTE DEFINITORII

Gusturi Boieresti – este denumirea comerciala a DIO PANPROD SRL, cu sediul social in Sfantu Gheorghe, Str. Privighetori nr. 13, judetul Covasna,  numar de ordine in Registrul Comertului  J14/186/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO27241272.

 

Vanzator – Gusturi Boieresti.

Cumparator – orice persoana fizica, persoana juridică care emite o comandă.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Site.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

 

OBLIGATIILE CUMPARATORULUI

 

 • sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
 • sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
 •  sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

 

OBLIGATIILE VANZATORULUI

 

 • sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale. Continutul publicat in magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori. Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare. In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
 • sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, telefonic sau prin e-mail;
 • sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
 • sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Politică confidențialitate`.

 

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzi ii este permis oricarui Client/Cumparator.

 

Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online Gusturi Boieresti, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).


Utilizatorul este singurul responsabil pentru consecintele care decurg din utilizarea Site-ului, precum si pentru orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia aplicabila in domeniu. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona/suspenda posibilitatea Utilizatorului/Cumparatorului de a plasa comenzi pe Site, in cazul in care considera ca actiunile acestuia in Site i-ar putea cauza vreun prejudiciu. Intr-o astfel de situatie, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Gusturi Boieresti.

Prin acceptarea prezentelor „Termeni si conditii”, Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma respectarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 si ale Legii nr. 61/ 1991 referitoare la interdictia de a comercializa bauturi alcoolice si tigari catre minori. Gusturi Boieresti nu poate fi tinut raspunzator in nicio situatie in care Utilizatorul utilizeaza pentru a se inregistra/autentifica pe Site informatii false/incorecte referitoare la varsta. Gusturi Boieresti poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau promotii valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Gusturi Boieresti isi rezerva dreptul de a refuza orice Comanda din motive legitime. ( Date de identificare ale clientului /adresa incompleta, comanda disproportionat de mare fata de stocul existent, comenzi anterioare ale aceluiasi client anulate pana la livrare sau refuzate fara motiv).

 

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe site sunt exprimate in RON si includ T.V.A.

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Întregul conținut al site-ului www.gusturiboieresti.ro, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea Gusturi Boierești sau a furnizorilor săi, acolo unde este cazul, si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala.

Folosirea fara acordul DIO PANPROD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

COMANDA TELEFONICA

Tel.: 0757 830 952

Un consilier de vanzari Gusturi Boieresti va prelua comanda dvs.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

 • Datele introduse de Cumparator sunt complete si corecte;
 • Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
 • In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Gusturi Boieresti isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 

 

LIVRARE

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 100 Ron se face GRATUIT.

Livrarea se va încerca o singura data. Daca cumparatorul nu intra in posesia coletului în următoarele 3-4 zile lucrătoare sau daca pachetul este deteriorat, aveti posibilitatea sa informati Gusturi Boieresti prin e-mail la contact@gusturiboieresti.ro sau la numărul de telefon 0757 830 952 pentru solutionare in cel mai scurt timp posibil.

Livrarea se va face numai pe teritoriul Romaniei, numai in anumite zone. Mai multe detalii aici: Termeni si conditii de cumparare

 

Din motive de siguranta alimentara si igiena, Gusturi Boieresti nu accepta returnarea produselor alimentare.

 

CONFIDENTIALITATE

Utilizatorul nu va face publice, unor terți, prin orice mijloace, nicio informație cu caracter privat primită de la DIO PANPROD SRL, sub sancțiunea obligării acestuia la plata de daune interese.

De asemenea, DIO PANPROD SRL nu va face publice niciunei terțe părți nicio informație transmisă fără acordul scris al utilizatorului, cu excepția partenerilor agreați, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date.

 

PUBLICITATE

Newsletterele Gusturi Boierești sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Gusturi Boierești. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

 

In momentul in care, Clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.

 

Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:

 • prin contactarea Vanzatorului in acest sens.
 • prin modificarea setarilor din Contul de client.
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.

 

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.


DISFUNCTIONALITATI ALE SITE-ULUI

Informatiile continute de acest site sunt doar in scopuri de informare. Informatiile sunt furnizate de Gusturi Boieresti si, in pofida faptului ca incercam sa publicam informatii actualizate si corecte, nu garantam si nu ne asumam responsabilitatea in ceea ce priveste: acuratetea, fiabilitatea, integritatea, compatibilitatea sau disponibilitatea si functionalitatea online a site-ului in termeni de: continut, informatii, produse, servicii sau grafica. Orice act (de incredere) care se bazeaza pe astfel de informatii este prin urmare asumat de catre utilizator. Gusturi Boieresti isi rezerva dreptul de a dezactiva paginile web si a intrerupe activitatea magazinelor on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot ce ne sta in putinta – in limita posibilitatilor tehnice – de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de expediere sau va vom anula comanda, caz in care veti fi notificati.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale , care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului. In plus, in masura permisa de legislatia in vigoare, noi (inclusiv agentii, directorii si angajatii) nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: pierderi de bani, reputatie, profit, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte, sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

1. utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;

2. preturile afisate, transport sau alte servicii;

3. intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;

4. virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la site-ul nostru;

5. erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;

6. deteriorarea dispozitivului hardware de la utilizarea oricarora dintre serviciile noastre;

7. continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti. 

FACTURARE – PLATA

Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.

 

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de Gusturi Boieresti in format fizic, prin adaugarea facturii in coletul transmis Cumparatorului.

 

Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

 

RASPUNDERE

Prin accesarea site-ului sunteți de acord că utilizarea să se facă pe propria dumneavoastră răspundere.  DIO PANPROD SRL nu este responsabilă pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natură care pot apărea, ca urmare a accesării sau navigării în site sau prin intermediul descărcărilor de date (text, imagini, video sau audio).


Prin accesarea site-ului, vizitatorul acceptă în mod expres și fără echivoc, Termenii și condițiile site-ului și condițiile în care se desfășoară procesul de contact și/sau cerere de oferă, așa cum sunt ele prezentate pe site.

 

DISPOZITII FINALE

Gusturi Boieresti isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
In vederea solutionarii alternative a litigiilor, sesizarea sau reclamatia Cumparatorului poate fi depusa in scris direct la Direcția de Soluționare Alternativă a Litigiilor a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor la urmatoarele date de contact: Telefonul consumatorului: 0219551, e-mail: dsal@anpc.ro.


In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Gusturi Boieresti, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0749.171.450 sau prin email la: contact@gusturiboieresti.ro

 

 

 • Sediu social: Sfantu Gheorghe, Str. Privighetori nr. 13, judetul Covasna
 • Reg. Com: J14/186/2010
 • Cod fiscal: RO27241272
 • Email: contact@gusturiboieresti.ro
 • Program: Luni - Vineri 08:00 - 16:00 
 • Tel0757 830 952
 • Capital social: 200 lei
 • Cont BT: RO90BTRLRONCRT0452358701